نوشته شده توسط : drmoussazadeh

پروتز سینه یا ایمپلنت سینه یعنی بازسازی سینه از طریق افزایش حجم. ماده پر کننده پروتز‌ها از جنس سیلیکون است، سیلیکون جز عناصری است که در طبیعت موجود است. لازم است كه قبل از عمل، ‏فرد با پزشک جراح درباره نوع عمل جراحی مشورت كنید. در صورتی که جراحی پروتز سینه انجام داده اید یا قصد انجام آن را دارید، یافتن پاسخ به این سوال که آیا بعد از کاشت پروتز شیر دهی امکان پذیر است یا خیر برای بسیاری از بانوان بسیار حائز اهمیت است. این جراحی در اکثر موارد به مجرای شیری و فضای مربوط به تولید شیر آسیبی وارد نمی کند.و امکان نشتی سیلیکون موجود در پروتز های امروزی در شیر مادر بسیار پایین می باشد. به همین دلیل بسیاری از خانم ها پس از جراحی پروتز سینه می توانند به فرزند خود شیر دهند. در ادامه به بحث درباره پروتز سینه و شیردهی خواهیم پرداخت.

 

شیردهی با پروتز سینه

پروتز سینه و شیردهی

اگر بخواهیم به لحاظ تئوری این موضوع را بررسی کنیم ، هرگونه جراحی در بافت پستان ممکن است باعث ایجاد اختلالاتی در روند شیردهی شود. البته تکنیک جراح و روش کاربردی آن می تواند این احتمال را از بین ببرد. در صورتی که پروتز سینه از طریق صحیح و به وسیله ی جراحی متبحر انجام بگیرد، پروتز سینه در شیردهی فرد اختلالی ایجاد نخواهد کرد. ممکن است پروتز سینه تولید شیر مادر را کاهش دهد. موارد زیر علت کاهش تولید شیر در مادر است.

عملکرد بافت سینه

در صورتی که جراحی زیبایی سینه به منظور بزرگ کردن سینه ها انجام شود ممکن است مشکلاتی در شیردهی به وجود بیاید که مربوط به فقدان عملکردی بافت باشد نه پروتز سینه. البته فقدان عملکرد صحیح بافت ممکن است با پروتز سینه تشدید شود.

ماموپلاستی کاهشی یا عمل کوچک کردن سینه

حساس شدن سینه ها بعد از پروتز

بعد از جراحی پروتز سینه، ممکن است سینه ها نسبت به یک برخورد یا لمس جزئی بسیار دردناک و حساس شوند. این حساسیت می‌تواند شیردهی را برای مادران سخت کند. مادران ممکن است بعد از پروتز سینه نوک سینه هایشان بی حس شده باشد که بر واکنش نوروهورمونی مورد نیاز برای تولید شیر تاثیرگذار باشد.

اغلب زنان حتی با وجود پروتز سینه می توانند دوران شیردهی موفقی داشته باشند. در مورد دغدغه های خود پس از جراحی پروتز سینه حتماً با یک متخصص اطفال و شیردهی صبحت کنید. به خاطر داشته باشید که نوزاد شما حتی از مقدار بسیار کم شیر تولید شده توسط سینه های شما می تواند مواد غذایی و ویتامین های ضروری خود را دریافت کند و در صورتی که نیاز باشد ، استفاده از مکمل های مخصوص و شیر خشک می تواند کمبود احتمالی تولید شیر توسط سینه ها را جبران نماید. دکتر فرهاد موسی زاده ، متخصص جراحی پستان با سال ها سابقه در انجام انواع عمل های درمانی و زیبایی سینه آماده پاسخ به هرگونه سؤال شما در خصوص جراحی ایمپلنت سینه و تأثیر آن در دوران بارداری و شیردهی می باشند.



:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmoussazadeh

سرطان سینه می تواند در قسمت های مختلف پستان شروع شود. پستان از سه قسمت اصلی تشکیل شده است: لوبول ها ، مجاری و بافت همبند. لوبول ها غدد تولید کننده شیر هستند. مجاری لوله هایی هستند که شیر را به نوک سینه منتقل می کنند. بافت همبند (که از بافت های فیبری و چربی تشکیل شده است) همه چیز را احاطه کرده و در کنار هم نگه داشته است. بیشتر سرطان های پستان از مجاری یا لوبول شروع می شوند. سرطان پستان می تواند از طریق رگ های خونی و عروق لنفاوی به خارج از پستان گسترش یابد. هنگامی که سرطان پستان به سایر قسمت های بدن گسترش می یابد ، اصطلاحا گفته می شود که متاستاز ایجاد شده است.

 

 

انواع سرطان سینه

شایع ترین سرطان های پستان عبارتند از:

کارسینوم داکتال تهاجمی. سلول های سرطانی در خارج از مجاری به قسمت های دیگر بافت پستان حمله کرده و تکثیر می شوند. سلول های سرطانی مهاجم همچنین می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند ، یا متاستاز کنند. کارسینوم لوبولار تهاجمی. سلول های سرطانی از لوبول ها به سایر بافت های پستان نزدیک می شوند. این سلول های سرطانی مهاجم می توانند به سایر قسمت های بدن نیز سرایت کنند. چندین نوع دیگر سرطان پستان نیز وجود دارد که کمتر شایع هستند ، مانند بیماری پاژه ، سرطان مدولار ، مخاط و التهابی پستان.

کارسینوم داکتا درجا (DCIS) یک بیماری پستان است که ممکن است منجر به سرطان پستان شود. در این نوع سرطان ، سلول های سرطانی تنها در پوشش مجاری هستند و به سایر بافت های پستان گسترش نیافته اند.

درمان سرطان سینه

 

هورمون درمانی سرطان سینه

برخی از انواع سرطان سینه تحت تأثیر هورمون ها مانند استروژن و پروژسترون قرار دارند. سلول های سرطانی پستان گیرنده هایی (پروتئین) دارند که به استروژن و پروژسترون متصل می شوند و به رشد آنها کمک می کنند. به درمان هایی که از اتصال این هورمون ها به این گیرنده ها جلوگیری می کنند ، هورمون درمانی یا درمان غدد درون ریز گفته می شود. هورمون درمانی می تواند تقریباً در هر نقطه از بدن و نه فقط در پستان ها به سلول های سرطانی برسد. این درمان برای زنان مبتلا به تومورهایی که گیرنده هورمونی مثبت دارند توصیه می شود. اما به زنانی که تومورهای آنها گیرنده هورمون ندارند کمکی نمی کند.

انواع مختلفی از هورمون تراپی برای سرطان پستان وجود دارد. اکثر انواع هورمون درمانی یا سطح استروژن را کاهش می دهد و یا اثر استروژن را بر روی سلول های سرطانی پستان متوقف می کند.

یکی از مهمترین نکاتی که در درمان سرطان پستان باید مورد توجه قرار گیرد ، استفاده از روش های درمانی مناسب به شیوه ای است که تومورها و بافت های مجاور آن کاملاً حذف شوند و با استفاده از درمان های تکمیلی ، امکان بازگشت تومور بسیار کاهش پیدا کند. علاوه بر این، جراحی به منظور درمان این سرطان باید توسط بهترین متخصص جراحی سرطان پستان انجام شود تا ضمن مؤثر بودن نتیجه عمل در حذف تومورهای زائد، زیبایی ظاهری پستان ها حفظ شود. فردی است که سال های طولانی از عمر خود را صرف تحصیل علم کرده است و پس از طی دوره پزشکی عمومی ، در مقطع جراحی عمومی تحصیل کرده و در زمینه جراحی های لاپاروسکوپی و جراحی های زیبایی و بهترین متخصص جراحی سرطان پستان سرطان پستان تخصص کسب کرده باشد. علاوه بر دانش و تخصص، تجربه نیز یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب بهترین جراح پستان است. علاوه بر این ، متخصص جراحی پستان باید به آخرین متدهای جراحی و درمان سرطان پستان مسلط باشد و بتواند بهترین مشاوره در خصوص فرایند درمان و اتخاذ بهترین روش درمانی را به بیمار ارائه دهد و حس اطمینان خاطر را در بیمار در خصوص مؤثر بودن فرایند درمان ایجاد کند.



:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmoussazadeh

آنچه که شما باید در مورد علائم سرطان سینه در نوجوانان بدانید؟

 

سرطان سینه در نوجوانان به طرز چشمگیری نادر است ، به طوری که بیشتر سازمان های آماری اطلاعات بیما ران در این گروه سنی را نگهداری نمی کنند.

با این وجود ، نوجوانان ممکن است نگران باشند که تغییرات پستانهای آنها در دوران بلوغ به دلیل سرطان سینه است. برای رفع این نگرانی ها ، آنها باید سینه های خود را برای این تغییرات کنترل کنند و برای آرامش خاطر با پزشک خود صحبت کنند.

نوجوانان باید بدانند که تغییرات سینه هیچ چیز ترسناکی نیست و بعید است به معنای سرطان پستان باشد

سرطان سینه در سن بلوغ

بروز سرطان سینه در دختران جوان

تغییرات دوران بلوغ می تواند برای هر جوانی ترسناک باشد. زنان جوان برای اولین بار سینه آنها رشد می کند و ممکن است به ظاهر و احساس خود عادت نکنند و این می تواند دلیل نگرانی برای سرطان سینه در نوجوانان است.

رشد سینه معمولا به صورت توده ای در زیر نوک سینه شروع می شود ، که ممکن است نگرانی های زیادی را برای نوجوانان در مورد سرطان سینه ایجاد کند. این جوانه های سینه ممکن است حساس هم باشند و باعث نگرانی فرد شوند.

والدین و پزشکان باید به نوجوانان در مورد رشد طبیعی سینه اطمینان دهند ، زیرا رشد پستان تجربه جدیدی است و می تواند ناراحت کننده باشد.

گرچه نادر است ، اما امکان ابتلا به سرطان سینه در نوجوانان وجود دارد. سرطان پستان ، مانند همه سرطان ها ، هنگامی اتفاق می افتد که سلول های طبیعی رشد و تقسیم نادرستی را آغاز کنند. با گذشت زمان ، این رشد می تواند باعث ایجاد توموری شود که به بافت سالم آسیب می رساند و ممکن است به سایر نواحی بدن گسترش یابد.

حدود ۱۲ درصد از زنان در طول زندگی خود به سرطان پستان مبتلا می شوند. با این حال ، مهمترین عامل خطر ابتلا به سرطان سینه سالمند بودن است. تغییرات ژنتیکی و سلولی با گذشت زمان می تواند احتمال رشد غیر معمول سلول ها در پستانها را افزایش دهد. بنابراین ، زنان جوان با خطر بسیار کمتری مواجه هستند.

زنان جوانی که به سرطان پستان مبتلا می شوند معمولا دارای تومورهایی تهاجمی با رشد سریعی هستند. سرطان آنها همچنین ممکن است برای گیرنده های هورمونی منفی باشد که احتمال زنده ماندن را افزایش می دهد.

علاوه بر این در سرطان سینه در نوجوانان ، دختران ممکن است قبل از اقدام به درمان بیشتر صبر کنند ، به این معنی که پیش آگهی سرطان سینه در آنها معمولا وخیم تر از زنان مسن است.



:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmoussazadeh
 
 
دلايل اصلي تير کشيدن پستان
 
درد سينه نشانه چيست ؟ درد نوک سينه و درد پستان در بين بانوان بسيار رايج است و حتي آقايان نيز گاهي آن را تجربه مي‌کنند. اما آيا اين درد چقدر مي‌تواند نگران کننده باشد؟ در بسياري از مقالات، خبرنامه‌ها و وبسايت‌ها درباره ضرورت انجام تست‌هاي غربالگري و مامو گرافي سالانه براي پيشگيري و تشخيص سرطان سينه بانوان بسيار تاکيد شده است. آيا تمام دردهاي اين ناحيه منجر به سرطان سينه مي‌شود؟ چقدر درد نوک سينه را بايد جدي گرفت؟ در اين مقاله قصد داريم شما را با عوامل درد پستان آشنا کنيم.
 
 
چه عواملي باعث درد پستان مي‌شود؟ | تير کشيدن پستانها نشانه چيست ؟
 
مونيک سواين (Swain )، پزشک متخصص زنان و زايمان در سيستم بهداشتي هنري فورد مي‌گويد: «درد پستان و درد نوک سينه اغلب به عواملي غير از تومور مربوط مي‌شوند و اين دردها به ندرت مربوط به سرطان سينه است.» در بيشتر مواقع درد پستان به خودي خود از بين مي‌رود و يا به راحتي قابل درمان است. به طور ميانگين دو سوم دردهاي پستان در بانوان بر اثر تورم و اتهاب ناشي از ترشح استروژن و پروژسترون در طول دوران قاعدگي ايجاد مي‌شود. دکترسواين (Swain ) معتقد است که درد سينه هورموني، براي هر زني که خون ريزي ناشي از قاعدگي داشته باشد مي‌تواند رخ دهد. مهم نيست که 14 يا 44 ساله باشند، تا زماني که چرخه قاعدگي در جريان است احتمال ابتلا به درد پستان حلقوي را دارند. به طور کلي دو نوع درد پستان وجود دارد:
دردي که با دوره پريود ماهانه همراه است و بيشتر اوقات هر دو سينه را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
دردي که به دوره پريود ماهانه مربوط نيست. اين درد مي‌تواند بر يک يا هر دو پستان يا فقط بخشي از آن تاثير بگذارد.
 
در ادامه مقاله به دلايل احتمالي درد پستان مي‌پردازيم:
 
درد سينه نشانه چيست ؟
 
درد نوک سينه ناشي از بارداري
 
اين درد در سه ماهه اول بارداري به دليل هورمون‌هايي به وجود مي‌آيد که مي‌تواند تغييرات خلقي، کاهش تمايل به غذا، خستگي، حالت تهوع و استفراغ ايجاد کند و از همه مهم‌تر باعث درد پستان و درد نوک سينه، سنگيني سينه‌ ها نيز‌ شود. مونيک سواين (Swain )، پزشک متخصص زنان و زايمان مي‌گويد: هنگام شير دادن به نوزاد و تغذيه او بافت پستان مادر رشد مي‌کند، مجاري شير پر مي‌شود و نوک سينه‌هاي مادر حساس مي‌شوند. اگر باردار هستيد نگران نباشيد زيرا اين درد معمولا موقتي است و در سه ماهه دوم و سوم از بين خواهد رفت.
 
گاهي درد سينه يا احساس تير کشيدن سينه مي تواند براي بعضي از افراد بسيار آزاردهنده باشد و سبب اضطراب و نگراني شود. خوشبختانه تير کشيدن سينه به ندرت با سرطان سينه در ارتباط است و در اکثر مواقع منشاء آن عارضه هاي خوش خيم پستان يا ناحيه قفسه سينه است. با اين حال ، در صورتي که درد سينه شما با علائمي ديگر همچون قرمزي و التهاب پستان، احساس توده در سينه ، تب ، و خروج ترشحات از نوک سينه همراه شد ، در اسرع وقت به يک جراح متخصص پستان مراجعه کنيد تا با تشخيص به موقع علل ريشه اي، نسبت به درمان عارضه ايجاد کننده اين علائم اقدام شود. دکتر فرهاد موسي زاده ، جراح و متخصص پستان با بيش از پانزده سال سابقه در انجام انواع عمل هاي جراحي درماني و زيبايي پستان، آماده پاسخگويي و ارائه مشاوره به شما عزيزان در خصوص انواع بيماري ها و عارضه هاي مرتبط با ناحيه پستان مي باشند.


:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmoussazadeh

جراحی کوچک کردن سینه ها (ماموپلاستی) چگونه انجام می شود؟

کوچک کردن سینه معمولا” با ایجاد برش هایی روی سینه و برداشتن چربی و بافت غددی و پوست اضافی آن انجام می پذیرد . اگر مشکل اصلی بزرگی سینه مربوط به زیادی چربی است و پوست اضافه نیست ، می توان از لیپوساکشن به تنهائی برای کوچک کردن سینه استفاده نمود . الگو و شکل برشهای مورد استفاده برای کوچک کردن سینه شما ، براساس شرایط فردی ، ترکیب سینه ، میزان آویزان بودن آنها و محل قرار داشتن هاله سینه و بافتی که بایدبرداشته شود ،و همچنین خواسته های شمااز عمل ، و توصیه جراح تعیین می گردد .

با هر کدام از روشهای موجود می توان قطر هاله سینه را اگر بیش از حد بزرگ باشد کاهش داد.از وسیله ای دایزه ای که قطری بین ۳۸ تا ۴۵ میلی متر دارد برای این کار استاده می شود.

مرحله اول-بیهوشی:

در اکثر موارد بیهوشی عمومی استفاده می شود.

مرحله دوم- برش جراحی:

معمولا برش در مکان هایی داده می شود که احتمال اسکارهای قابل مشاهده در آینده حداقل باشد.شما و جراح تان در مورد محل برش ، قبل از عمل صحبت کرده و بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب کرده اید.

انواع برش های جراحی برای این عمل:

۱-برش های کوچک : که برای سینه هایی که بیشتر بجای بافت سفت سینه ، از چربی تشکیل شده اند و آویزان نیستند برای لیپوساکشن استفاده می شود.لیپوساکشن برای کوچک کردن اندازه سینه بکار می رود

۲-برش دایره ای به دور هاله سینه(dounut) : تنها در دور هاله سینه داده می شود

۳-طراحی به صورت سوراخ کلید (lolly pop, keyhole) : شامل برش دور هاله و خط عمودی از زیر آن تا چین طبیعی زیر سینه می باشد

۴-طراحی لنگر شکل یا T معکوس (anchor, wise patern) : بیشترین روش مورد استفاده است که از ۳ خط برش شامل برش دور هاله و برش عمودی از هاله سینه تا چین طبیعی زیر سینه و برش افقی به موازات چین زیر سینه تشکیل شده است.

مرحله سوم- برداشتن بافت ها و تغییر موقعیت آنها :

پس از ایجاد برش جراحی و برداشتن بافت های اضافی بر اساس الگوی طراحی شده در قبل از بیهوشی ، هاله سینه -پس از کاهش قطر و اندازه اش در صورت نیاز – در حالیکه متصل به منشا خونرسانی قابل اطمینانی است ،به سمت بالا تغیر محل داده می شود و بر همان اساس قسمت های باقیمانده سینه بالا آورده شده و با بخیه هایی از عمق به سطح شکل داده می شوند .

گاهی اوقات برای سینه های بسیار بزرگ و آویزان ،نمی توان منشا خونرسانی مناسبی برای تامین جریان خون نوک سینه یافت و لازم است نوک سینه و هاله آن برداشته شده و مانند گرافت به موقعیت بالاتری روی سینه منتقل گردند که این موضوع حتما” باید قبل از عمل بین بیمار و جراح مطرح شده باشد.

مرحله چهارم- بستن زخم ها و پانسمان:

برای شکل دادن به سینه کوچک جدید ، برش ها باید به یکدیگر رسانده شوند .در داخل عمق سینه ، بخیه هایی برای حمایت و شکل دادن به سینه تازه ساخته شده زده شده و سپس بافت های زیرجلدی و در نهایت پوست در چند لایه بسته می شوند .

ممنون که تا آخر این مطلب با ما همراه بودید. اگر تمایل به انجام این جراحی را دارید، دکتر فرهاد موسی زاده، به عنوان یکی از بهترین متخصصین جراحی پستان در تهران، اطلاعات تخصصی‌تری را در ارتباط با ماموپلاستی کاهشی را در اختیار شما قرار می‌دهند؛ شما می توانید برای رزرو نوبت و دسترسی به راه های ارتباطی به بخش تماس با ما مراجعه نمایید. همچنین با دنبال کردن پیج اینستاگرام به آدرس @DrMoussazadeh مشاوره آنلاین دریافت نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmoussazadeh

 سرطان سينه و درد کتف

 

%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86_%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%87_%D9%88_%D8%AF%D8%B1%D8%AF_%DA%A9%D8%AA%D9%81.jpg?

 

سرطان سينه شايع ترين سرطان در بين بانوان کشورمان است. با اين حال به لطف پيشرفت هاي علم پزشکي و ارتقاء روش هاي درماني بسياري از افراد از اين سرطان جان سالم به در مي برند. درد کتف در افراد تحت درمان سرطان سينه يکي از علائم رايج است که نبايد ناديده گرفته شود. تشخيص به موقع و انجام راهکارهاي درماني مؤثر مي تواند تا حد زيادي از بروز عوارض جدي در بلند مدت پيشگيري کند.

بسياري از افرادي که تحت شيمي درماني يا جراحي براي درمان سرطان سينه قرار گرفته اند ، با درد در قسمت شانه و کتف خود به خصوص در زمان کشيدن دست ها به پشت سر مواجه شده اند. مشکل از کجاست؟

مشکلات و دردهاي ناحيه کتف پس از درمان سرطان سينه  بسيار شايع هستند. حدود هفتاد درصد از بيماران سرطان سينه ممکن است با اين مشکل مواجه شوند و توانايي آن ها در حرکت دادن شانه و دست هايشان محدود شود. دو علت اصلي براي درد شانه در بيماران سرطان سينه وجود دارد که عبارتند از:

-        التهاب مفاصل : کساني که تحت عمل هاي جراحي ماستکتومي يا لامپکتومي سينه و ساير درمان ها مانند پرتو درماني قرار مي گيرند دچار التهاب ماهيچه ها و مفاصل ناحيه کتف و زير بغل مي شوند. التهاب عضلات به خصوص در هفته هاي اول پس از جراحي سبب ايجاد درد در مفاصل و ماهيچه هاي ناحيه کتف مي شود. 

-        کتف يخ زده (Frozen Shoulder) : حرکت ندادن دست ها و کتف و بي تحرکي براي طي دوران نقاهت پس از جراحي سرطان سينه مي تواند سبب ضعيف شدن ماهيچه هاي کتف و خشکي آن ها و در نتيجه احساس درد شود.

براي رفع مشکل درد کتف در بيماران سرطان سينه چه مي توان کرد؟

 

%D8%B1%D9%81%D8%B9_%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%AF%D8%B1%D8%AF_%DA%A9%D8%AA%D9%81_%D8%AF%D8%B1_%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86_%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%87.jpg?

درد کتف در بيماران کاملاً قابل درمان است و در بسياري از موارد با استفاده از داروهاي مسکن ضد التهاب و مراجعه به فيزيوتراپي برطرف مي شود. پيش از اقدامات درماني، متخصص فيزيوتراپي ممکن است براي بررسي دقيق ماهيچه ها و مفاصل ناحيه دست و شانه ، از شما بخواهد آزمايش سي تي اسکن يا ام آر آي انجام دهيد. به محض اينکه تشخيص توسط فيزيوتراپيست قطعي شد، حرکات اصلاحي به منظور بازگرداندن ماهيچه ها و تاندون هاي شانه به حالت اوليه آغاز مي شود. پيشنهاد ما اين است که با مشورت با جراح پستان خود ، به فيزيوتراپيستي مراجعه کنيد که تجربه کار با بيماران سرطان پستان را داشته باشد.

در صورتي که مشکل درد شانه با مراجعه به فيزيوتراپيست برطرف نشد، پزشکان معمولاً از تزريق کورتون براي کاهش التهاب مفاصل استفاده مي کنند. به ياد داشته باشيد انتخاب يک تيم درماني مناسب مي تواند تا حد زيادي از عوارض مختلف درمان سرطان پستان مانند درد شانه کم کند.  دکتر موسي زاده با سال ها تجربه در انجام انواع جراحي هاي سرطان پستان آماده ارائه هرگونه مشاوره به شما در خصوص روش هاي درمان سرطان سينه و عوارض هر يک مي باشند.

سبک زندگی افراد دارای سرطان پستان

 سبک زندگی افراد دارای سرطان پستان ، بیماری سرطان پستان اگرچه به عنوان یک بیماری خطرناک بر سر زبان‌هاست، اما اگر بیماران سبک زندگی خود را با این بیماری تطابق دهند، میتوانند زندگی طبیعی داشته باشند . بیماران زیادی هستند که با وجود ابتلا به سرطان سینه، به روال عادی زندگی خود برگشته‌اند. هرچند ممکن است در برخی از فعالیت‌ها دچار محدودیت شوند و یا مجبور به رعایت رژیم غذایی خاصی باشند، اما در نهایت به بهبود وضعیت جسمانی آن‌ها کمک زیادی می‌کند و قادرند به زندگی برگردند.

 

 منبع

https://www.rickysinghmd.com/breast-cancer-awareness-shoulder-pain/



:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 اسفند 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد